Kuifje-index

Deze week verschijnt bij André Wijntjes de door Johan Leever samengestelde index. Het wordt een boek van 60 pahina's op A-4 formaat, rijk geillustreerd, met een kleurenomslag. Deze index bevat alle in de periode 1946 - 1965 in het weekblad verschenen strips, zowel vervolgverhalen als korte verhalen, inclusief de voorplaten, aankondigingen en dergelijke. Ook illustraties bij tekstverhalen en artikelen, alsmede artikelen over strips en hun tekenaars staan erin vermeld. Het gaat dus niet alleen om de strip Kuifje en ander werk van Herge, maar om alles wat er in het weekblad stond, dus ook strips als Pom en Teddy, Michel Vaillant, Blake en Mortimer etc etc.

Hij is te bestellen door overmaking van ? 12.50 (inclusief porto) op Giro 8312959 tnv. André Wijntjes, Reigerstraat 6, 3161 TN Rhoon.

Voor meer informatie home.kabelfoon.nl/~andrewij/index.htm. Daar zie je dat Uitgeverij Kippenvel nog meer indexen maak.(o.a. Pep index en Eppo tot Striparazzi index) Er bestaat ook een (Eric) Heuvel Magazine. De man achter het album van De Ontdekking.

Stripgroeten van André