stripveiling

  • Hans van Klinken

    Vanaf 9 april vindt er een belangrijke stripveiling plaats via het virtuele veilinghuis Akkermans Auctions. Op 25 april sluit de veiling en dan is een keur aan strip vermoedelijk van eigenaar gewisseld. Kijk naar de voorlopige highlights op veiling nr. 20. Geinteresseerden kunnen zich op de mailinglist laten plaatsen. Naast de highlights van nu komen er bijvoorbeeld ook twee exemplaren ter veiling die je weinig ziet zoals Quick en Flupke uitgave Petit Vinqtieme, maar ook wat meer gangbare boekjes komen aan bod. Een veiling met kavels voor elk wat wils.

  • hans van klinken

    Dag,

    afgelopen keer kon ik zo mooi een aankondiging kwijt op je site. Zou het ook dit keer kunnen ? Graag dan het volgende bericht……..

    Akkermans Auctions start op 12 november aanstaande een virtuele veiling met stips uit de jaren 40, 50 en 60. Naast Suskes en Wiskes, Jommeke, Snoek etc in zowel herdrukken als eerste drukken, ook originelen van bijvoorbeeld Mazure, Peter van Straten, Archie de man van staal van Ted Kearon en zeefdrukken van Franka. Opvallend zijn de kavels met amerikaans materiaal waaronder een groot aantal portfollios. Het materiaal kan worden ingezien op het veilinghuis te Culemborg na afspraak. www.akkermansauctions.com.

    dank maar weer.

    met vriendelijke groet

    Hans van Klinken